• Gratis verzenden vanaf €75 (NL)
  • Handgemaakt producten, levertijd 2-3 weken

Waarom een speentje van FRIGG?

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 10:45

 

Iedereen kent denk ik wel de bekende speentjes van BIBS en toen was daar ineens een nieuw merk FRIGG.

FRIGG is een nieuw Deens merk dat speentjes ontwerpt met een prachtig minimalistisch Scandinavisch design. Naast het mooie en stijlvolle ontwerp van de fopspenen is er aandacht voor de veiligheid en het welzijn van jouw baby. De ronding in het schild van de speen zorgt ervoor dat de speen niet op de huid ligt. Hierdoor blijft de huid droog en ontstaan er geen irritaties rond het mondje. De luchtgaatjes en de ring zorgen voor de optimale veiligheid. De speen zelf heeft een kersvorm, deze vorm bootst de tepel na. De speentjes van FRIGG zijn dus ook een aanrader voor kindjes die borstvoeding krijgen! 

 

*Vind onderaan deze blog een mooie actie voor stapelkorting op de FRIGG speentjes!

Classic FRIGG Speen

 

Het Classic ontwerp van FRIGG heeft een minimalistisch design met een simpele ronding. De speentjes zijn beschikbaar in zachte, neutrale kleuren en in twee maten. Maat 1 is geschikt voor kindjes tussen 0-6 maanden. Maat 2 is geschikt voor kindjes tussen 6-18 maanden. 

Daisy FRIGG Speen

 

Dit nieuwe design met een geschulpt randje bootst het ontwerp van bloemblaadjes na. Dit geeft de Daisy speentjes van FRIGG een elegante uitstraling. Ook dit speentje is beschikbaar in twee maten. 

Siliconen versus Natuurrubber 

 

De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar met een siliconen en een natuurrubber speen. Bij Joja Kids Design verkopen we de speentjes die van siliconen zijn gemaakt. Maar wat is nu het verschil tussen siliconen en natuurrubber en wat zijn de voor- en nadelen?

 

De spenen van siliconen zijn doorzichtig/wit van kleur, terwijl de natuurrubber spenen een geel/bruine kleur hebben. 

Siliconen is een steviger materiaal dan natuurrubber, dit zorgt ervoor dat de speen minder snel scheurt.

Siliconen spenen zetten niet uit na gebruik, zoals natuurrubber dit wel doet. De speen zal dus niet vergroten. 

Siliconen zijn smaak- en geurloos in tegenstelling tot het natuurrubber. Dit is een voordeel bij baby's die borstvoeding krijgen, omdat de baby niet aan vreemde geur/smaak went waardoor hij de borst kan gaan weigeren. 

Siliconen kan goed tegen hitte en naast het uitkoken van de spenen, kunnen ze ook in de magnetron gesteriliseerd worden of meedraaien in de vaatwasmachine. 

Siliconen is ook geschikt voor kinderen met een latex-allergie. 

Stapelkorting FRIGG

Koop 3 speentjes van FRIGG en geniet van stapelkorting. 
Van €14,85 voor €12,50

 

Wat is jouw favoriete vorm en kleur van de FRIGG speentjes? Laat hieronder een reactie achter 🤎


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.